Wegwijzer 's Gravenzande (20)

In onze schoolorganisatie staat het team centraal en voor u als ouders is de leerkracht het eerste aanspreekpunt. Naast een lesgevende taak hebben alle leerkrachten een aanvullend takenpakket. Zo zorgen we er met elkaar voor dat de activiteiten worden georganiseerd en dat we op een goede manier inhoud en vorm geven aan het onderwijs in onze school. In onze schoolorganisatie hebben we ook een aantal leerkrachten met een specifieke taak, zoals ICT- coördinatie, rekencoördinatoren en leerkrachten die extra begeleiding en ondersteuning geven. Er zijn ook een aantal taken in de school waar ‘ambulante’ tijd voor is vrijgemaakt. Deze leerkrachten hebben een lijn- of staffunctie binnen de organisatie van onze school.

We kunnen hierin de volgende taken onderscheiden:

–      Onderbouwcoördinator: deze taak wordt uitgevoerd door Martine v. Daalen.
–      Intern Begeleider: deze taak wordt uitgevoerd door Majorie Huysman (bovenbouw) en Martine van Daalen (onderbouw). Dit is een adviserende en coördinerende taak op het gebied van leerlingenzorg.

In onze schoolorganisatie worden we ondersteund door drie oudergeledingen; de medezeggenschapsraad, de oudercommissie en de schooladviesraad. Wij hechten veel waarde aan deze ouderbetrokkenheid bij onze schoolorganisatie.