Bent u nieuwsgierig geworden naar onze school?

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze school. U kunt een vrijblijvende afspraak maken voor een rondleiding. Daarbij heeft u gelegenheid om uw vragen te stellen.

Naamloos

Het is ook mogelijk om u direct aan te melden voor het kennismakingsgesprek. U kunt het aanmeldingsformulier downloaden en een afspraak maken op school. Dit kan telefonisch (0174-412018) of via het emailadres: info@wegwijzer.pcpow.nl

Na het bezoek van onze school krijgt u een informatiepakket met een aanmeldingsformulier. Met het aanmeldingsformulier kunt u uw kind(eren) aanmelden op De Wegwijzer. Nadat wij het aanmeldingsformulier hebben ontvangen, nodigen wij u uit voor een aanvullend kennismakingsgesprek. We bespreken wat u van ons kunt verwachte en wat wij van u verwachten als uw kind bij ons op school komt.

Als het aantal beschikbare plaatsen voor het leerjaar vol is, is plaatsing op een wachtlijst mogelijk.

Wij kunnen overgaan tot inschrijving op het moment dat we plaats hebben voor uw kind en het aanmeldingsformulier volledig ingevuld is; dit betekent handtekening(en) van beide ouders en een kopie van het burgerservicenummer.

Aanmeldingsformulier: Aanmeldingsformulier nieuwe leerlingen

Wegwijzer 's Gravenzande (8)